Kennismakingslunch bij Oldenburg Bonsèl

Wil je meer weten over het traineeship en werken bij Oldenburg Bonsèl? Meld je aan voor één van onze kennismakingslunches in 's-Hertogenbosch of Haarlem. 

Data kennismakingslunches


Tijdens de lunch maak je kennis met het team, we beantwoorden al je vragen over het traineeship, hoe  het is om als business controller of financieel professional te werken in verschillende sectoren en hoe het zit met supervisie. Tot slot kun je even meekijken hoe het er aan toegaat tijdens een collegedag. Een kennismakingslunch duurt van 12.00 - 14.00 uur en vindt plaats op één van onze kantoren. De eerstvolgende lunchbijeenkomsten zijn gepland op:

-   Vrijdag 6 maart - 's-Hertogenbosch
-   Vrijdag 20 maart - Haarlem
-   Vrijdag 3 april - Haarlem
-   Vrijdag 1 mei - 's-Hertogenbosch
-   Vrijdag 29 mei - Haarlem
-   Vrijdag 12 juni - Haarlem

Meer weten?
Meld je direct aan of neem contact op met Maaike Agema, bereikbaar op 06-11379249 of per mail
Heb je interesse maar kun je niet op de genoemde data, neem dan ook contact op met Maaike om een andere afspraak te plannen.

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Het traineeship van Oldenburg Bonsèl & Associates is voor mij de ideale combinatie tussen leren en praktijk. Dagelijks pas je de kennis toe die je hebt opgedaan tijdens de intervisie en collegedagen.

  Matthijs van Maanen

 • Bij Oldenburg Bonsel maak je deel uit van een team gedreven young professionals die werkervaring op doen in de non-profit sector, terwijl zij samen en individueel werken aan ontwikkeling.

  Lindsey de Boer

 • Oldenburg Bonsèl is voor mij een grote familie waarbij je, zowel samen als individueel, snel groeit op persoonlijk en professioneel vlak. Elk jaar is er bovendien een mooie studiereis naar het buitenland!

  Tom Baltussen

 • Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

  Sam Verbraak

 • Bij ons ga je direct als sparringpartner aan de slag bij verschillende organisaties, en kan je direct je bijdrage leveren door een uitdagend traineeship als basis voor je eigen professionele ontwikkeling. 

  Sybren van der Zee

Traineeship CFO van de toekomst

Wij bieden je een twee- of driejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig CFO nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van junior business consultant of business controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship CFO van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in de financiële consultancy.

Finance Traineeship

INTRODUCTIE VAN HET TRAINEESHIPX