Kennismakingslunch bij Oldenburg Bonsèl

Wil je meer weten over het traineeship en werken bij Oldenburg Bonsèl? Meld je aan voor één van onze kennismakingslunches in 's-Hertogenbosch of Haarlem. 

Data kennismakingslunches


Tijdens de lunch maak je kennis met het team, we beantwoorden al je vragen over het traineeship, hoe  het is om als business controller of financieel professional te werken in verschillende sectoren en hoe het zit met supervisie. Tot slot kun je even meekijken hoe het er aan toegaat tijdens een collegedag. Een kennismakingslunch duurt van 12.00 - 14.00 uur en vindt plaats op één van onze kantoren. De eerstvolgende lunchbijeenkomsten zijn gepland op:

-   Vrijdag 12 juni - Haarlem

Meer weten?
Meld je direct aan of neem contact op met Roderick Vernooij, bereikbaar op 06-2121 8121 of per mail
Heb je interesse maar kun je niet op de genoemde data, neem dan ook contact op met Roderick om een andere afspraak te plannen.

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Het leukste aan mijn werk bij Oldenburg Bonsèl vind ik de combinatie van analyseren en adviseren, waardoor ik als Business controller kwaliteit lever én dit ook kan overdragen aan een ander.

  Bart Hanekamp

 • Bij Oldenburg Bonsel maak je deel uit van een team gedreven young professionals die werkervaring op doen in de non-profit sector, terwijl zij samen en individueel werken aan ontwikkeling.

  Lindsey de Boer

 • Bij Oldenburg Bonsèl doen we het samen; naast onze eigen expertise leren we veel van elkaar en daarnaast ontwikkelen we ons inhoudelijk en persoonlijk tijdens het curriculum.

  Wouter van der Ven

 • Tijdens mijn traineeship bij Oldenburg Bonsèl heb ik aan gevarieerde opdrachten gewerkt bij verschillende organisaties. Door steeds in een nieuwe omgeving aan nieuwe opdrachten te werken blijf je jezelf uitdagen en blijf je ontwikkelen.

  Milan Ross

 • Bij ons ga je direct als sparringpartner aan de slag bij verschillende organisaties, en kan je direct je bijdrage leveren door een uitdagend traineeship als basis voor je eigen professionele ontwikkeling. 

  Sybren van der Zee

Traineeship CFO van de toekomst

Wij bieden je een twee- of driejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig CFO nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van junior business consultant of business controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship CFO van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in de financiële consultancy.

Finance Traineeship

INTRODUCTIE VAN HET TRAINEESHIPX