Opdrachtgevers

Wanneer u een oplossing zoekt voor uw financiële vraagstukken kunnen wij helpen. Onze professionals staan voor u klaar. Hier vindt u een overzicht van onze diensten.

Onze belangrijkste diensten

Bij Oldenburg Bonsèl vraagt u om resultaat, wij kunnen dat voor u leveren. Voor iedere uitdaging is een andere oplossing, daarom zijn we benieuwd naar wat u wilt bereiken. Zo komen we samen tot de beste dienstverlening.

Kennis in huis halen

U heeft behoefte aan tijdelijk extra capaciteit. Juist uw business controller moet midden in de instelling staan om duiding te kunnen geven aan het financieel economisch beleid. Als u kiest voor Oldenburg Bonsèl & Associates, kiest u voor vernieuwing zonder verlies aan kwaliteit.

Consultancy

Wij zijn ervan overtuigd dat een goed advies alleen maar een begin is. Onze consultants ondersteunen u op kwalitatief strategisch & organisatorisch advies, als op projectrealisatie binnen de non-profitsector. Realisatiekracht is een essentieel onderdeel van de wijze waarop wij aan consultancy invulling geven.

Interim management

Uw werk moet doorgaan, maar u mist de juiste manager op het juiste moment. Daar kunnen wij u bij helpen! Ervaren business controllers die weten wat het betekent om sturing en begeleiding te geven.

De volgende stap

Referenties

Oldenburg Bonsèl & Associates verstaat de kunst om actief mee te denken in oplossingen wanneer het er echt op aankomt. De professionals van Oldenburg Bonsèl & Associates bewijzen mij keer op keer oprecht betrokken te zijn bij het succes van mijn organisatie.

dr. Kjeld Aij, MBA

Directeur bedrijfsvoering Divisie Acute Zorg VU medisch centrum

Oldenburg Bonsèl stelt deskundige financieel adviseurs ter beschikking, die snel optimaal inzetbaar zijn. Daarbij werken ze op een proactieve wijze en weten van doorpakken. De kracht zit in verbinding van goed opleidingsprogramma en prima coaching.

Mw Frieda Boekweit

Manager Informatievoorziening Financiën & Control bij Antoni van Leeuwenhoek

traineeship

Een supervisor zal jou op alle fronten ondersteunen, begeleiden en je uitdagen in je werk. zodat jij na het doorlopen van het traineeship een volwaardig professional bent in Business controlling.

lees meer over ons traineeship