Onze diensten

De Oldenburg Bonsèl Methode, wat is dat eigenlijk? Wij zijn graag duidelijk over wat je van ons kunt verwachten. De informatie over onze diensten worden hieronder toegelicht.

Onze belangrijkste diensten

Bij Oldenburg Bonsèl vraagt u om resultaat, wij kunnen dat voor u leveren. Dat doen we vanuit de investering in een duurzame en inhoudelijke relatie. Zo begrijpen wij uw business en komen we samen tot de beste dienstverlening. Voor iedere uitdaging is een andere oplossing, daarom zijn we benieuwd naar wat u wilt bereiken.

Kennis in huis halen

Voor uw behoefte aan tijdelijke capaciteit leiden wij young professionals op. In ons 3 jarig traineeship leren zij alles over Business control en professionaliteit. Door de inhoudelijke begeleiding van onze ervaren supervisors kunnen onze young professionals u helpen bij het behalen van uw doelstellingen. Wij verzorgen het opleiden, plaatsen én begeleiden.

Erik Schuppers -
Commercieel directeur
e.schuppers@oldenburgbonsel.nl +31 611 341 957
 • Uitdagingen en gewenste resultaat vaststellen in gesprek

 • Verbinden aan young professional

 • Inhoudelijk begeleiden op de werkvloer door supervisor

 • Gezamenlijke Afronding opdracht

Consultancy

Goed advies is pas het begin. In opdrachten maken wij onderscheid tussen advies- en implementatietrajecten, die zich afhankelijk van de vraag kunnen opvolgen. In adviestrajecten maken wij gebruik van onze zorginhoudelijke, financiële en analytische expertises. Bij implementatie- en verandertrajecten verschuift de aanpak naar integraal project- en verandermanagement, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en realisatiekracht kernkwaliteiten zijn. Wij werken bij voorkeur in een gezamenlijk team met onze klanten zodat kennis uitgewisseld en overgedragen kan worden. Op die manier kan de organisatie na afronding van het traject zelfstandig de verandering en ontwikkeling voortzetten.

Erik Schuppers -
Commercieel directeur
e.schuppers@oldenburgbonsel.nl +31 611 341 957
 • Analyse van uw vraag

 • Voorstel van verbeterpotentieel

 • Voorbereiding implementatie en borging met uw organisatie

 • Implementatie onder begeleiding van inhoudelijke en veranderkundige experts

Interim management

In uw organisatie zijn er periodes waarbij overbrugging van het management binnen uw organisatie gewenst is. De vraag kan ontstaan doordat uw organisatie een bepaalde verandering doorgaat waardoor er (tijdelijk) een ander profiel manager nodig is of voortkomen uit een beperkte beschikbaarheid binnen uw organisatie. Voor opdrachten voor tijdelijke hiërarchische of functionele managers maken wij gebruik van onze veranderkundige en organisatie ontwikkeling expertises. Onze interim managers werken met uw organisatie samen om de beoogde doelstellingen te realiseren, waarbij realisatiekracht, kwaliteit en transparant handelen kernkwaliteiten zijn. Hierdoor helpen wij uw organisatie door een fase heen en leggen een fundament voor een nieuwe periode.

 • Analyse van uw vraag

 • Afstemming plan van aanpak

 • Rapportage voortgang beoogde doelstellingen

 • Overdracht aan uw organisatie

Referenties

Oldenburg Bonsèl stelt deskundige financieel adviseurs ter beschikking, die snel optimaal inzetbaar zijn. Daarbij werken ze op een proactieve wijze en weten van doorpakken. De kracht zit in verbinding van goed opleidingsprogramma en prima coaching.

Mw Frieda Boekweit

Manager Informatievoorziening Financiën & Control bij Antoni van Leeuwenhoek

Oldenburg Bonsèl & Associates verstaat de kunst om actief mee te denken in oplossingen wanneer het er echt op aankomt. De professionals van Oldenburg Bonsèl & Associates bewijzen mij keer op keer oprecht betrokken te zijn bij het succes van mijn organisatie.

dr. Kjeld Aij, MBA

Directeur bedrijfsvoering Divisie Acute Zorg VU medisch centrum