Onze verhalen

Hier kunt u alles lezen over onze opdrachten, studiereizen en andere bijzondere gebeurtenissen.

Onze verhalen

Operaties tijdens je traineeship Business Control

Gepubliceerd: 31-08-2017

Eindelijk afgestudeerd, maar daar sta je dan. Ik heb mijn masterdiploma's International Business Management uit Groningen en Newcastle succesvol behaald, maar dan begint het pas. Hoe ga je jouw carrière een vliegende start geven?

lees meer

Inhousedag 25 Maart 2017

Gepubliceerd: 08-04-2017

Op 25 maart was alweer de tweede inhousedag van Oldenburg Bonsèl & Associates! Ook in 2017 is onze organisatie razendsnel in ontwikkeling en voortdurend op zoek naar talent voor ons driejarig development programma. Tien deelnemers zijn na een voorselectie bij ons uitgenodigd voor een uitdagend programma dat met zorg is samengesteld door onze Young Professionals.

lees meer

Toekenning beurs Hoërskool Richardsbaai

Gepubliceerd: 22-07-2016

Oldenburg Bonsèl & Associates heeft in 2016 besloten om jaarlijks een beurs toe te kennen aan een leerling die de middelbare school afrond aan de Hoërskool Richardsbaai in Zuid-Afrika. In dit land bestaat er geen systeem die het mogelijk maakt voor iedereen een vervolgstudie aan een universiteit te volgen. Door middel van de beurs wordt geprobeerd de Zuid-Afrikaanse samenleving te helpen door leerlingen te kunnen laten studeren.

lees meer

traineeship

Een supervisor zal jou op alle fronten ondersteunen, begeleiden en je uitdagen in je werk. zodat jij na het doorlopen van het traineeship een volwaardig professional bent in Business controlling.

lees meer over ons traineeship