WERKEN BIJ

Ben jij de CFO van de toekomst, maar weet je nog niet precies hoe te starten? Sta jij op het punt een carrière te beginnen als financieel specialist en wil je de kansen voor jouw loopbaan maximaliseren? Wij leiden je op tot de toekomstige CFO, laten je kennismaken met verschillende organisaties en begeleiden je op de werkvloer. Bij Oldenburg Bonsèl staat jouw persoonlijke groei als financiële professional voorop.

WIL JIJ WERKEN ALS Consultant?

Als (financieel) consultant ben je de schakel tussen de business, het management en de financiën van de organisatie. Een speelveld waarin je adviezen geeft, gezamenlijk tot resultaat komt, processen nader bekijkt, verwachtingen uitspreekt en strategische keuzes maakt. Ons traineeship bestaat 60% uit van de trainingen uit vakinhoudelijke colleges gericht op Finance, Risk en Management; 40% is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

LEES MEER OVER HET TRAINEESHIP BEKIJK VACATURE YOUNG PROFESSIONAL

TRAINEESHIP 

Je bent pas afgestudeerd aan de universiteit, of je hebt een tot drie jaar werkervaring en je wilt je ontwikkelen tot financieel specialist, business consultant of uiteindelijk tot CFO van de toekomst. Bij Oldenburg Bonsèl verzorgen we een traineeship, dat de schakel vormt tussen studie en de praktijk.
Het traineeship duurt twee jaar en is uit te breiden met een derde jaar. Ga jij de uitdaging aan?

 • INHOUDELIJKE COLLEGES

   

  Het traineeship bestaat uit vakinhoudelijke colleges met de aandachtsgebieden Finance, Risk en Management. De colleges worden gegeven door hoogleraren en professionals uit het bedrijfsleven. Tweewekelijks vinden er intervisie- of collegedagen plaats op ons kantoor. Na het derde jaar bestaat zelfs de mogelijkheid om je verder te specialiseren en je MBA te halen aan een gerenommeerde universiteit in Nederland.

 • PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

   

  In het traineeship wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt ontwikkelen tot volwaardig professional.

 • Jouw Persoonlijke SUPERVISOR

   

  Een ervaren supervisor begeleidt jou persoonlijk tijdens het traineeship en bij je opdrachten, zodat je jouw (en jullie gezamenlijke) kennis direct in praktijk kunt brengen.

lees meer over ons traineeship

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Het traineeship van Oldenburg Bonsèl & Associates is voor mij de ideale combinatie tussen leren en praktijk. Dagelijks pas je de kennis toe die je hebt opgedaan tijdens de intervisie en collegedagen.

  Matthijs van Maanen

 • Het leukste aan mijn werk bij Oldenburg Bonsèl vind ik de combinatie van analyseren en adviseren, waardoor ik als Business controller kwaliteit lever én dit ook kan overdragen aan een ander.

  Bart Hanekamp

 • Ik zou Oldenburg Bonsèl aanraden vanwege de stormachtige ontwikkeling die je kunt doormaken. Ik weet van vrienden dat dit zeker niet overal zo is.

  Bart de Soet

 • Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

  Sam Verbraak

 • Bij ons ga je direct als sparringpartner aan de slag bij verschillende organisaties, en kan je direct je bijdrage leveren door een uitdagend traineeship als basis voor je eigen professionele ontwikkeling. 

  Sybren van der Zee

Traineeship CFO van de toekomst

Wij bieden je een twee- of driejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig CFO nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van junior business consultant of business controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship CFO van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in de financiële consultancy.

Finance Traineeship