WERKEN BIJ

Sta jij op het punt een carrière te beginnen als management consultant en wil je de kansen voor jouw loopbaan maximaliseren? Wij leiden je op tot business controller, laten je kennismaken met verschillende organisaties en begeleiden je op de werkvloer. Bij Oldenburg Bonsèl staat jouw persoonlijke groei als professional voorop en lopen we een stapje harder voor maximaal resultaat.

WIL JIJ WERKEN ALS Consultant?

Als (financieel) consultant ben je de schakel tussen de business, het management en de financiën van de organisatie. Een speelveld waarin je adviezen geeft, gezamenlijk tot resultaat komt, processen nader bekijkt, verwachtingen uitspreekt en strategische keuzes maakt. Ons traineeship bestaat 60% uit van de trainingen uit vakinhoudelijke colleges gericht op Finance, Risk en Management; 40% is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

LEES MEER OVER HET TRAINEESHIP BEKIJK VACATURE YOUNG PROFESSIONAL

TRAINEESHIP 

Je bent pas afgestudeerd aan de universiteit, of je hebt een tot drie jaar werkervaring en je wilt je ontwikkelen tot bedrijfskundige, projectleider of adviseur. Bij Oldenburg Bonsèl verzorgen we een traineeship, dat de schakel vormt tussen studie en de praktijk.
Het programma duurt twee jaar. Ga jij de uitdaging aan?

 • INHOUDELIJKE COLLEGES

   

  Het traineeship bestaat uit vakinhoudelijke colleges met de aandachtsgebieden Finance, Risk en Management. De colleges worden gegeven door hoogleraren en professionals uit het bedrijfsleven. Tweewekelijks vinden er intervisie- of collegedagen plaats op ons kantoor. Na het derde jaar bestaat zelfs de mogelijkheid om je verder te specialiseren en je MBA te halen aan een gerenommeerde universiteit in Nederland.

 • PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

   

  In het traineeship wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt ontwikkelen tot volwaardig professional.

 • Jouw Persoonlijke SUPERVISOR

   

  Een ervaren supervisor begeleidt jou persoonlijk tijdens het traineeship en bij je opdrachten, zodat je jouw (en jullie gezamenlijke) kennis direct in praktijk kunt brengen.

lees meer over ons traineeship

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Het traineeship van Oldenburg Bonsèl & Associates is voor mij de ideale combinatie tussen leren en praktijk. Dagelijks pas je de kennis toe die je hebt opgedaan tijdens de intervisie en collegedagen.

  Matthijs van Maanen

 • Het leukste aan mijn werk bij Oldenburg Bonsèl vind ik de combinatie van analyseren en adviseren, waardoor ik als Business controller kwaliteit lever én dit ook kan overdragen aan een ander.

  Bart Hanekamp

 • Bij Oldenburg Bonsel maak je deel uit van een team gedreven young professionals die werkervaring op doen in de non-profit sector, terwijl zij samen en individueel werken aan ontwikkeling.

  Lindsey de Boer

 • Bij Oldenburg Bonsèl doen we het samen; naast onze eigen expertise leren we veel van elkaar en daarnaast ontwikkelen we ons inhoudelijk en persoonlijk tijdens het curriculum.

  Wouter van der Ven

 • Oldenburg Bonsèl is voor mij een grote familie waarbij je, zowel samen als individueel, snel groeit op persoonlijk en professioneel vlak. Elk jaar is er bovendien een mooie studiereis naar het buitenland!

  Tom Baltussen

Traineeship Organisatietalent van de toekomst

Wij bieden je een tweejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig adviseur nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van projectleider, procesadviseur of (business) controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship organisatietalent van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in onze sectoren, de ideale basis voor je verdere carrière.

Bekijk ons Traineeship