WERKEN BIJ

Sta jij op het punt een carrière te beginnen als management consultant en wil je de kansen voor jouw loopbaan maximaliseren? Wij leiden je op tot business controller, laten je kennismaken met verschillende organisaties en begeleiden je op de werkvloer. Bij Oldenburg Bonsèl staat jouw persoonlijke groei als professional voorop en lopen we een stapje harder voor maximaal resultaat.

WIL JIJ WERKEN ALS Consultant?

Als (financieel) consultant ben je de schakel tussen de business, het management en de financiën van de organisatie. Een speelveld waarin je adviezen geeft, gezamenlijk tot resultaat komt, processen nader bekijkt, verwachtingen uitspreekt en strategische keuzes maakt. Ons traineeship bestaat 60% uit van de trainingen uit vakinhoudelijke colleges gericht op Finance, Risk en Management; 40% is gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling.

LEES MEER OVER HET TRAINEESHIP BEKIJK VACATURE YOUNG PROFESSIONAL

TRAINEESHIP 

Je bent pas afgestudeerd aan de universiteit, of je hebt een tot drie jaar werkervaring en je wilt je ontwikkelen tot bedrijfskundige, projectleider of adviseur. Bij Oldenburg Bonsèl verzorgen we een traineeship, dat de schakel vormt tussen studie en de praktijk.
Het programma duurt twee jaar. Ga jij de uitdaging aan?

 • INHOUDELIJKE COLLEGES

   

  Het traineeship bestaat uit vakinhoudelijke colleges met de aandachtsgebieden Finance, Risk en Management. De colleges worden gegeven door hoogleraren en professionals uit het bedrijfsleven. Tweewekelijks vinden er intervisie- of collegedagen plaats op ons kantoor. Na het derde jaar bestaat zelfs de mogelijkheid om je verder te specialiseren en je MBA te halen aan een gerenommeerde universiteit in Nederland.

 • PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

   

  In het traineeship wordt veel aandacht besteed aan je persoonlijke ontwikkeling. Wij zorgen ervoor dat jij je kunt ontwikkelen tot volwaardig professional.

 • Jouw Persoonlijke SUPERVISOR

   

  Een ervaren supervisor begeleidt jou persoonlijk tijdens het traineeship en bij je opdrachten, zodat je jouw (en jullie gezamenlijke) kennis direct in praktijk kunt brengen.

lees meer over ons traineeship

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Bij Oldenburg Bonsèl heb ik een uitdagende opdracht, dit in combinatie met de begeleiding vanuit Oldenburg Bonsèl en de colleges hebben ervoor gezorgd dat ik in korte tijd veel heb geleerd, zowel vakinhoudelijk als voor mijn persoonlijke ontwikkeling

  Nicole Veenvliet

 • Bij Oldenburg Bonsel maak je deel uit van een team gedreven young professionals die werkervaring op doen in de non-profit sector, terwijl zij samen en individueel werken aan ontwikkeling.

  Lindsey de Boer

 • Door de combinatie van uitdagende opdrachten en collegedagen haal je tijdens het traineeship het beste uit jezelf en elkaar.

  Jasper de Werdt

 • Oldenburg Bonsèl is voor mij een grote familie waarbij je, zowel samen als individueel, snel groeit op persoonlijk en professioneel vlak. Elk jaar is er bovendien een mooie studiereis naar het buitenland!

  Tom Baltussen

 • Oldenburg Bonsèl is een betrokken organisatie waar je op collegedagen gezamenlijk sport, eet en colleges volgt waardoor je van elkaar leert en op die manier groeit.

  Revi Jansen

Traineeship Organisatietalent van de toekomst

Wij bieden je een tweejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig adviseur nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van projectleider, procesadviseur of (business) controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship organisatietalent van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in onze sectoren, de ideale basis voor je verdere carrière.

Bekijk ons Traineeship