OVER ONS

In 2013 is Oldenburg Bonsèl opgericht met een helder doel voor ogen:

  1. Het opleiden van jonge talenten tot uitblinkende professionals, onder begeleiding van ervaren supervisors;
  2. Het ondersteunen van organisaties door middel van onze kennis, kunde en inzet bij bedrijfskundige vraagstukken.

Hieronder kunt u lezen hoe wij ons doel verwezenlijken.

MISSIE

Het is onze missie om een fundamentele bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van mensen en organisaties. Onze expertise ligt in het opleiden van jonge talenten tot financiële professionals en consultants. Met hun kennis voegen zij waarde toe aan organisaties die financiële vraagstukken of capaciteitsproblemen hebben. Onze young professionals en senior consultants zijn op de hoogte van relevante actuele ontwikkelingen en leveren hoogstaande kwaliteit. Oldenburg Bonsel investeert doorlopend in de ontwikkeling, groei en kwaliteit van onze mensen. Samenwerking met Oldenburg Bonsèl betekent ook ontwikkeling, groei en kwaliteit in uw eigen organisatie.

VISIE

Ons team biedt u altijd professionaliteit en kwaliteit; wij zijn het antwoord op uw financiële uitdagingen.
Wij blijven inzetten op de inhoudelijke ontwikkeling van onze professionals, zodat het team kan blijven uitblinken. Dat doen we, omdat de constante veranderingen op financieel gebied bij zowel commerciële instellingen als in de non-profit- en zorgsector, vragen om de beste kennis. Door onze inhoudelijke zorgvuldigheid en hands-on aanpak bouwen wij verder aan het wederzijds vertrouwen met onze opdrachtgevers. Dat is de basis voor onze samenwerking, zo voegen wij de meeste waarde toe.

OPGERICHT IN 2013

In de school- en universiteitsbanken leer je heel veel, maar niet alles wat in de praktijk essentieel is, komt aan de orde. Bijvoorbeeld hoe de productiviteit van een ziekenhuis wordt gefinancierd of hoe de benodigde stuurinformatie uit de verschillende Business Units verzameld. Daarom heeft Oldenburg Bonsèl een traineeship op het gebied van Bedrijfskunde, Projectmanagement en Risk ontwikkeld. Met dit traineeship bieden wij pas afgestudeerde WO'ers een tweejarig opleidingsprogramma aan waarin niet alleen de finesses van bedrijfskundige en financieringsvraagstukken aan bod komen, maar waar ook vraagstukken zoals bedrijfsethiek en de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit worden behandeld. Na het traineeship kan een young professional bijvoorbeeld aan de slag als ervaren business controller, projectleider of beleidsadviseur. Het is voor een young professional ook mogelijk om binnen onze organisatie een vervolgstap te maken als consultant.

NET DAT ENE EXTRA BRENGEN WAT NODIG IS

SCHOLARSHIP HIGH SCHOOLS UMHLATUZE

We hebben een scholarship fonds opgericht die jaarlijks een beurs toekent aan een gemotiveerde leerling die de middelbare school afrond in de regio uMhlatuze in Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika bestaat er geen systeem die het mogelijk maakt voor iedereen een vervolgstudie aan een universiteit te volgen. Als organisatie zijn wij van mening dat kennis het belangrijkste middel is tot groei van een land en samenleving. Met dit fonds geven wij daar invulling aan.

SCHOLARSHIP 2018

ONS KANTOOR

Nieuwsgierig naar ons kantoor?

NEEM HIER CONTACT MET ONS OP