Over ons

In 2013 is Oldenburg Bonsèl opgericht met een helder doel voor ogen. Hieronder kunt u lezen hoe wij onze doelen verwezenlijken.

Missie

Wij willen de maatschappij vooruit helpen door het verschaffen van kennis. Dat vinden wij een fundamentele voorwaarde voor groei. Dat doen wij door de non-profit sector te ondersteunen bij financiële uitdagingen, altijd vanuit actuele kennis en hoogstaande kwaliteit. Maar dat doen wij ook door te investeren in de kwaliteit van eigen personeel. Voor Oldenburg Bonsèl is transparantie, integriteit en loyaliteit cruciaal wanneer je met complexe financiële materie werkt.

Visie

Van ons team kunt u altijd professionaliteit en bevlogenheid verwachten, wij hebben het antwoord op uw uitdagingen. We zijn een organisatie waar we blijven inzetten op inhoudelijke ontwikkeling van onze professionals, zo laten wij hen excelleren. Dat doen wij omdat wij geloven dat de veranderende omgeving van financiën in de non-profit sector vraagt om het allerbeste. Door inhoudelijke zorgvuldigheid in onze gesprekken met klanten en bouwen aan wederzijds vertrouwen werken wij met die organisaties waar wij ook de meeste waarde kunnen toevoegen.

Opgericht in 2013

Op universiteiten en scholen leren ze je heel veel, maar de essentie, de productiviteit van een ziekenhuis en hoe deze gefinancierd wordt, dat leer je daar niet. Daarom heeft Oldenburg Bonsèl & Associates hiervoor een traineeship ontwikkeld. Zo bieden wij pas afgestudeerde WO'ers een driejarig opleidingsprogramma waarin niet alleen de finesses in financieringsvraagstukken aan bod komt, maar ook de ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit en vraagstukken zoals bedrijfsethiek. Uiteindelijk kan iemand daarna als ervaren controller een vervolgstap binnen onze organisatie maken alsmede in zijn/haar carrière.

Net dat ene extra brengen wat nodig is

Scholarship high schools uMhlatuze

We hebben een scholarship fonds opgericht die jaarlijks een beurs toekent aan een gemotiveerde leerling die de middelbare school afrond in de regio uMhlatuze in Zuid-Afrika. In Zuid-Afrika bestaat er geen systeem die het mogelijk maakt voor iedereen een vervolgstudie aan een universiteit te volgen. Als organisatie zijn wij van mening dat kennis het belangrijkste middel is tot groei van een land en samenleving. Met dit fonds geven wij daar invulling aan.

Scholarship 2018

Ons kantoor

Nieuwsgierig naar ons kantoor?

Neem hier contact met ons op