OPDRACHTGEVERS

Wanneer u een oplossing zoekt voor uw financiële vraagstukken kunnen wij helpen. Onze professionals staan voor u klaar. Hier vindt u een overzicht van onze diensten.

ONZE BELANGRIJKSTE DIENSTEN

Bij Oldenburg Bonsèl vraagt u om resultaat, wij kunnen dat voor u leveren. Voor iedere uitdaging is een andere oplossing, daarom zijn we benieuwd naar wat u wilt bereiken. Zo komen we samen tot de beste dienstverlening.

 • KENNIS IN HUIS HALEN

  U heeft behoefte aan tijdelijk extra capaciteit. Juist uw business controller moet midden in de instelling staan om duiding te kunnen geven aan het financieel economisch beleid. Als u kiest voor Oldenburg Bonsèl & Associates, kiest u voor vernieuwing zonder verlies aan kwaliteit.

 • CONSULTANCY

  Wij zijn ervan overtuigd dat een goed advies alleen maar een begin is. Onze consultants ondersteunen u op kwalitatief strategisch & organisatorisch advies, als op projectrealisatie binnen de non-profitsector. Realisatiekracht is een essentieel onderdeel van de wijze waarop wij aan consultancy invulling geven.

 • INTERIM MANAGEMENT

  Uw werk moet doorgaan, maar u mist de juiste manager op het juiste moment. Daar kunnen wij u bij helpen! Ervaren business controllers die weten wat het betekent om sturing en begeleiding te geven.

lees meer over onze diensten

DE VOLGENDE STAP

REFERENTIES

 • Oldenburg Bonsèl & Associates verstaat de kunst om actief mee te denken in oplossingen wanneer het er echt op aankomt. De professionals van Oldenburg Bonsèl & Associates bewijzen mij keer op keer oprecht betrokken te zijn bij het succes van mijn organisatie.

  dr. Kjeld Aij, MBADIRECTEUR BEDRIJFSVOERING DIVISIE ACUTE ZORG VU MEDISCH CENTRUM
 • Oldenburg Bonsèl stelt deskundige financieel adviseurs ter beschikking, die snel optimaal inzetbaar zijn. Daarbij werken ze op een proactieve wijze en weten van doorpakken. De kracht zit in verbinding van goed opleidingsprogramma en prima coaching.

  Mw Frieda BoekweitMANAGER INFORMATIEVOORZIENING FINANCIËN & CONTROL BIJ ANTONI VAN LEEUWENHOEK

Traineeship business controller

Wij hebben vacatures voor ambitieuze junior business consultants en controllers. Wij bieden een tweejarig traineeship aan gericht op vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen. Met het traineeship tot business controller begin jij een carrière als volwaardig professional in de financiële consultancy.

Traineeship business controller