OPDRACHTGEVERS

Wanneer u een oplossing zoekt voor uw vraagstukken of extra capaciteit nodig heeft, dan helpen wij u graag. Onze professionals staan voor u klaar. Hier vindt u een overzicht van onze diensten.

ONZE DIENSTEN

Bedrijfskundige vraagstukken vragen om expertise en kennis. Kennis die u mogelijk niet (volledig) in huis heeft. Oldenburg Bonsèl ondersteunt en adviseert organisaties in de profit, -non-profit en zorgsector bij uiteenlopende vraagstukken. Voor iedere uitdaging is er een andere oplossing. Door onze brede kennis en expertise bieden wij met verschillende diensten de beste oplossing voor u. Waarbij het resultaat altijd het uitgangspunt is.

 • Young Professionals

  U heeft tijdelijk behoefte aan extra capaciteit op uw financiële afdeling. Onze young professionals zijn leergierig, energiek en snel ingewerkt. Bovendien worden ze begeleid door onze ervaren supervisors. Daarom zijn onze young professionals al binnen een dag van toegevoegde waarde binnen uw organisatie.  

 • CONSULTANCY

  Goed advies is slechts het begin. Maar wel een goed begin! Onze consultants adviseren u op organisatorisch en strategisch niveau. Daarnaast zijn we inzetbaar om het advies ook daadwerkelijk te implementeren binnen uw organisatie. Realisatiekracht is een essentieel onderdeel van de wijze waarop wij aan consultancy invulling geven.

 • INTERIM MANAGEMENT

  Uw werk moet doorgaan, maar u mist de juiste manager op een bepaald moment. Daar kunnen wij u bij helpen! Wij bieden ervaren financiële interimmanagers, zoals business controllers en financiële managers, die weten wat het betekent om sturing en begeleiding te geven.

lees meer over onze diensten

DE VOLGENDE STAP

REFERENTIES

 • Oldenburg Bonsèl & Associates verstaat de kunst om actief mee te denken in oplossingen wanneer het er echt op aankomt. De professionals van Oldenburg Bonsèl & Associates bewijzen mij keer op keer oprecht betrokken te zijn bij het succes van mijn organisatie.

  dr. Kjeld Aij, MBADIRECTOR DIJKZIGT, ERASMUS MC
 • Oldenburg Bonsèl stelt deskundige financieel adviseurs ter beschikking, die snel optimaal inzetbaar zijn. Daarbij werken ze op een proactieve wijze en weten van doorpakken. De kracht zit in verbinding van goed opleidingsprogramma en prima coaching.

  Mw Frieda BoekweitMANAGER INFORMATIEVOORZIENING FINANCIËN & CONTROL BIJ ANTONI VAN LEEUWENHOEK
 • Ik heb inmiddels met diverse young professionals en consultants vanuit Oldenburg Bonsèl gewerkt en hen bijvoorbeeld ingezet ter vervanging van een business controller of zorgverkoper. Ook heb ik samen met Oldenburg Bonsèl de functie van ‘zorgverkoop controller’ in het zorgverkoopteam ingericht. De aanpak met een young professional, die begeleiding ontvangt van een senior consultant werkt erg goed. De supervisor leert de young professional het vak en voelt zich ook mede verantwoordelijk voor de deliverables. Daarbij werken ze zeer professioneel en brengen veel kennis en expertise mee.

  Eva de BresMANAGER STRATEGISCHE ZORGVERKOOP, OLVG

Traineeship Organisatietalent van de toekomst

Wij bieden je een tweejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig adviseur nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van projectleider, procesadviseur of (business) controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship organisatietalent van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in onze sectoren, de ideale basis voor je verdere carrière.

Bekijk ons Traineeship