NON-PROFIT

Oldenburg Bonsèl, opgericht in 2013, is gespecialiseerd in tijdelijk personeel op de gebieden van bedrijfskundige en veranderkundige vraagstukken voor de non-profit. Onze getalenteerde medewerkers zijn jong en bevlogen en kijken met een frisse blik naar uw organisatie.

ONZE SPECIALISTEN ZIJN UW BUSINESS PARTNER

Onze medewerkers zijn aan strenge selectiecriteria onderworpen en hebben allemaal een universitaire opleiding afgerond. Bij Oldenburg Bonsèl doorlopen zij een intensief tweejarige opleiding die op maat is gemaakt om ze op te leiden tot de adviseur van de toekomst. Daarnaast worden zij tijdens de opdracht begeleid door een ervaren supervisor die jaren werkzaam is geweest in de non-profit, waardoor zij snel de bijzondere wet- en regelgeving die deze sector kenmerkt eigen kunnen maken.

Onze mensen kunnen hierdoor snel en effectief ingezet worden. Verder beschikken onze medewerkers over uitstekende communicatievaardigheden en weten zij informatie op de juiste wijze te vertalen naar kansen en risico’s wat de meerwaarde toevoegt aan de strategische keuzes van uw organisatie. We besteden in het opleidingsprogramma veel aandacht aan communicatie, omdat we geloven dat het verhaal achter de cijfers & data belangrijker is dan de harde “facts & figures”. Onze specialisten zijn uw business partner!

YOUNG PROFESSIONALS

'Ons opleidingsprogramma is samengesteld om de brug te slaan tussen de theorie en de praktijk binnen het bedrijfsleven.' 

Oldenburg Bonsèl is in 2013 opgericht met de overtuiging organisaties vooruit te helpen door kennis te brengen en te delen. Dit doen wij door blijvend te investeren in de kwaliteit van ons personeel middels ons driejarige traineeship. In dit traineeship doorloop je als trainee business controller, de Young Professional, een intensief opleidingsprogramma. Dit programma is samengesteld met diverse professoren en hoogleraren van gerenommeerde Universiteiten in Nederland. Daarnaast doe je relevante werkervaring op door opdrachten uit te voeren bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren waardoor je jouw basis snel vergroot.

Op de Universiteit heb je tijdens jouw studie een brede basis gelegd. Maar wat zijn de gevolgen van een aandeelhoudersbesluit en hoe maak je de vertaling zodat het waarde toevoegt aan de strategische keuzes van de organisatie? Welke stappen worden ondernomen bij de overname van een concurrent, op welke wijze dient positie te worden uitgevoerd in het krachtenveld om de overname tot een succes te maken? Dit zijn zomaar een paar vragen die voorbij kunnen komen die niet specifiek tijdens je studie zijn behandeld. Ons opleidingsprogramma is samengesteld om de brug te slaan tussen de theorie en de praktijk binnen het bedrijfsleven.

Om het maximale resultaat uit jouw opdracht te halen, wordt je inhoudelijk begeleidt door een supervisor. Onze supervisors zijn ervaringsdeskundigen in het veld waar jij werkzaam zal zijn en zullen jou ondersteunen in jouw ontwikkeling tot een volwaardige business controller.

In het opleidingsprogramma is ook voldoende aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, waarin stilgestaan wordt bij wie je bent, wat je drijft en wat je potentieel is. Dit doen wij onder andere door een jaarlijkse studiereis te maken naar een ander Europees land. Deze reis is op gericht om in alle rust en in een inspirerende omgeving aan je persoonlijke ontwikkeling te kunnen werken onder begeleiding van een coach.

MEER OVER YOUNG PROFESSIONALS