PROFIT

Oldenburg Bonsèl, opgericht in 2013, beschikt over een brede basis aan kennis en vaardigheden voor het oplossen van bedrijfskundige en veranderkundige vraagstukken voor uw organisatie. Oldenburg Bonsèl levert maatwerk gericht op uw vraag en realiseert deze door de inzet van jonge talentvol organisatietalent en ervaren professionals.

GEBORGEN KWALITEIT

Binnen Oldenburg Bonsèl beschikken wij over talentvolle jonge finance professionals die op het gebied van business control en interne controle worden ingezet. Tijdens de uitvoering van hun opdrachten worden zij intensief begeleid door ervaren supervisors, waardoor de kwaliteit van de op te leveren producten en diensten geborgen wordt. Naast hun opdrachten volgen onze young professionals een twee- of driejarig traineehip waarin zij door hoogleraren en ervaringsdeskundigen uit het vak worden gedoceerd. 

Oldenburg Bonsèl beschikt ook over consultants; ervaren financiële professionals en veranderkundige professionals die uw organisatie kunnen ondersteunen bij specifieke financiële en herstructureringsvraagstukken.

EEN GREEP UIT DE DIENSTEN DIE WIJ AANBIEDEN

 • Tijdelijke versterking of vervangingsvraagstukken van de financiële afdeling
 • Doorlichten en versterken van de Administratieve Organisatie
 • Projecten ondersteunen en/of leiden gericht op procesoptimalisatie en herstructurering
 • Uitvoeren van haalbaarheidsstudies
 • Interimmanagement

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Bij Oldenburg Bonsèl heb ik een uitdagende opdracht, dit in combinatie met de begeleiding vanuit Oldenburg Bonsèl en de colleges hebben ervoor gezorgd dat ik in korte tijd veel heb geleerd, zowel vakinhoudelijk als voor mijn persoonlijke ontwikkeling

  Nicole Veenvliet

 • Het leukste aan mijn werk bij Oldenburg Bonsèl vind ik de combinatie van analyseren en adviseren, waardoor ik als Business controller kwaliteit lever én dit ook kan overdragen aan een ander.

  Bart Hanekamp

 • Bij ons ga je direct als sparringpartner aan de slag bij verschillende organisaties, en kan je direct je bijdrage leveren door een uitdagend traineeship als basis voor je eigen professionele ontwikkeling. 

  Sybren van der Zee

 • Tijdens mijn traineeship bij Oldenburg Bonsèl heb ik aan gevarieerde opdrachten gewerkt bij verschillende organisaties. Door steeds in een nieuwe omgeving aan nieuwe opdrachten te werken blijf je jezelf uitdagen en blijf je ontwikkelen.

  Milan Ross

 • Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

  Sam Verbraak

YOUNG PROFESSIONALS

'Ons opleidingsprogramma is samengesteld om de brug te slaan tussen de theorie en de praktijk binnen het bedrijfsleven.' 

Oldenburg Bonsèl is in 2013 opgericht met de overtuiging organisaties vooruit te helpen door kennis te brengen en te delen. Dit doen wij door blijvend te investeren in de kwaliteit van ons personeel middels ons driejarige traineeship. In dit traineeship doorloop je als trainee business controller, de Young Professional, een intensief opleidingsprogramma. Dit programma is samengesteld met diverse professoren en hoogleraren van gerenommeerde Universiteiten in Nederland. Daarnaast doe je relevante werkervaring op door opdrachten uit te voeren bij verschillende bedrijven in verschillende sectoren waardoor je jouw basis snel vergroot.

Op de Universiteit heb je tijdens jouw economische of bedrijfskundige studie een brede basis gelegd. Maar wat zijn de gevolgen van een aandeelhoudersbesluit en hoe maak je de vertaling zodat het waarde toevoegt aan de strategische keuzes van de organisatie? Welke stappen worden ondernomen bij de overname van een concurrent, op welke wijze dient positie te worden uitgevoerd in het krachtenveld om de overname tot een succes te maken? Dit zijn zomaar een paar vragen die voorbij kunnen komen die niet specifiek tijdens je studie zijn behandeld. Ons opleidingsprogramma is samengesteld om de brug te slaan tussen de theorie en de praktijk binnen het bedrijfsleven.

Om het maximale resultaat uit jouw opdracht te halen, wordt je inhoudelijk begeleidt door een supervisor. Onze supervisors zijn ervaringsdeskundigen in het veld waar jij werkzaam zal zijn en zullen jou ondersteunen in jouw ontwikkeling tot een volwaardige business controller.

In het opleidingsprogramma is ook voldoende aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling, waarin stilgestaan wordt bij wie je bent, wat je drijft en wat je potentieel is. Dit doen wij onder andere door een jaarlijkse studiereis te maken naar een ander Europees land. Deze reis is op gericht om in alle rust en in een inspirerende omgeving aan je persoonlijke ontwikkeling te kunnen werken onder begeleiding van een coach.

MEER OVER YOUNG PROFESSIONALS