Een vliegende start & een nieuw hoofdstuk van mijn carrière

gepubliceerd: 27-03-2023

Eind 2022 ben ik gestart bij Oldenburg Bonsèl. Ik heb geen moment spijt van de keuze die ik heb gemaakt voor de volgende stap in mijn carrière. Benieuwd naar mijn verhaal en hoe ik mijn start als consultant heb ervaren? Lees dan vooral verder.

Veel studenten hebben een voltijd opleiding gevolgd alvorens zij als young professional aan de slag gaan binnen een branche. Ik doe veel dingen graag op mijn manier en zo ook de aanvliegroute voor mijn carrière. Na eerst gewerkt te hebben als verpleegkundige heb ik de pre-master en master zorgmanagement gevolgd en later werkzaam geweest als verpleegkundig adviseur en procescontroller bij een zorgverzekeraar. Ik heb altijd de drive gehad om bij te dragen aan het verbeteren van de gezondheidszorg. Dat heb ik eerst op microniveau als verpleegkundige gedaan en kan ik sinds kort op een hoger abstractieniveau als consultant in de zorgsector. Bij Oldenburg Bonsèl kan ik aan mijn drive verder invulling geven.

Het contact met collega’s tijdens de sollicitatiegesprekken waren vanaf het eerste moment erg prettig. Met name de visie, ambitie en kernwaarden trokken mij erg aan. Het gaat er bij Oldenburg Bonsèl niet alleen om dat de vraag van de opdrachtgever wordt beantwoord of opgelost, maar juist ook om de vraag achter de vraag te beantwoorden. Het extra stapje willen zetten bij een opdracht spreekt mij erg aan. Op deze manier kunnen we impact- en waardevol zijn.

Bij een vervolgstap in je carrière is het altijd spannend of het gras aan de overkant net zo groen is als waar je vandaan komt. Ik kan niet anders zeggen dan dat het gras voor mij alleen maar groener is geworden. Naast een heel warm welkom kon ik na twee weken met een uitdagende opdracht beginnen.
Het mooie bij de start van een opdracht is dat er gekeken wordt waar je goed in bent en waar je je in wil ontwikkelen.

Dat gold voor mij ook bij mijn eerste opdracht bij Santeon. Ik kon excelleren in het stroomlijnen van het project en de processen binnen Santeon en mij verder ontwikkelen op financieel gebied. Daarnaast kreeg ik de ruimte om de opdracht van meer uitdaging te voorzien, zoals het efficiënter en toekomstbestendig inrichten van het proces voor de controle voor het programma waarbij ik betrokken was. Een nieuwe uitdagende opdracht stond na vier maanden alweer voor de deur. Op naar nieuwe ervaringen en het delen van kennis.

Mooie bijkomstigheden bij OB&A zijn de vrijdagen waarop we om de week gezamenlijk sporten, regelmatig borrelen en andere leuke activiteiten doen, oog hebben voor elkaar ondanks dat we werken voor verschillende organisaties en nog vele andere pluspunten.

Ik kijk uit naar de vele mooie leermomenten die nog volgen. Ik ben ervan overtuigd dat ik mij hier kan ontwikkelen tot een senior professional in de publieke sector en met name op het gebied van de gezondheidszorg.

Mocht je na het lezen van mijn ervaring bij OB&A enthousiast en nieuwsgierig zijn, schroom dan vooral niet om contact op te nemen.

Traineeship Organisatietalent van de toekomst

Wij bieden je een tweejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig adviseur nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van projectleider, procesadviseur of (business) controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship organisatietalent van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in onze sectoren, de ideale basis voor je verdere carrière.

Bekijk ons Traineeship