Toekenning beurs Hoërskool Richardsbaai

gepubliceerd: 22-07-2016

Oldenburg Bonsèl & Associates heeft in 2016 besloten om jaarlijks een beurs toe te kennen aan een leerling die de middelbare school afrond aan de Hoërskool Richardsbaai in Zuid-Afrika. In dit land bestaat er geen systeem die het mogelijk maakt voor iedereen een vervolgstudie aan een universiteit te volgen. Door middel van de beurs wordt geprobeerd de Zuid-Afrikaanse samenleving te helpen door leerlingen te kunnen laten studeren.
Als organisatie zijn wij van mening dat kennis het belangrijkste middel is tot groei van een land en samenleving.

De beurs wordt voor het eerst toegekend en wij hebben ervoor gekozen om dit jaar twee studenten een beurs aan te bieden. De winnaars van de beurs zijn Fanele Gumede en Hein Cooke. Fanele is een uitmuntende leerling en haar droom is om Register Accountant te worden. Hein Cooke wil Chemische Ingenieur worden. Respectievelijk zullen ze gaan studeren aan de Universiteit van Johannesburg en de Universiteit van Pretoria.

Naast het toekennen van de beurzen krijgt dit jaar één andere student van Oldenburg Bonsel & Associates de mogelijkheid om een praktijkstage van twee weken te lopen in Nederland. Denice van Emmenis zal voor twee weken overkomen om ervaring op te doen als kok in een professionele keuken. Haar droom is om een top chef te worden.

Johan Oldenburg, directeur van Oldenburg Bonsèl & Associates, die de beurzen persoonlijk heeft toegekend; “Het was een eer om een toespraak te mogen houden voor mijn oude middelbare school. De kinderen waren zeer gemotiveerd en ik ben zo blij dat wij als organisatie, al is het een druppel op een gloeiende plaat, een bijdrage kunnen leveren. Verder spreek ik ook mijn dank uit aan die school die mij altijd tot grote steun is geweest en mij uitmuntend onderwijs heeft geleverd.”

Namens onze organisatie wensen wij iedereen veel succes toe in de aanloop naar het academische jaar en hopen wij dat de school mooie resultaten mag behalen. De directie van Oldenburg Bonsèl & Associates wenst rector de heer H. Muller en zijn collega’s veel succes toe en zij zien hen graag volgend jaar weer terug.

Met academische groet,

De directie Oldenburg Bonsel & Associates

Oldenburg Bonsèl & Associates

E-mailadres:

info@oldenburgbonsel.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)73 623 72 43

traineeship

Een supervisor zal jou op alle fronten ondersteunen, begeleiden en je uitdagen in je werk. zodat jij na het doorlopen van het traineeship een volwaardig professional bent in Business controlling.

lees meer over ons traineeship