Inhousedag 25 Maart 2017

gepubliceerd: 08-04-2017

Op 25 maart was alweer de tweede inhousedag van Oldenburg Bonsèl & Associates! Ook in 2017 is onze organisatie razendsnel in ontwikkeling en voortdurend op zoek naar talent voor ons driejarig development programma. Tien deelnemers zijn na een voorselectie bij ons uitgenodigd voor een uitdagend programma dat met zorg is samengesteld door onze Young Professionals.

Na een introductie van ons bedrijf stortte de deelnemers zich in teamverband op een case waarin zij een ziekenhuis moesten adviseren in het maken van een strategische maar ook ethische keuze. Teams kregen de mogelijkheid om informatie te winnen bij de ‘Raad van Bestuur’ en met een gelimiteerd budget moesten er duidelijke keuzes gemaakt worden. Uiteindelijk presenteerden de teams hun advies aan de Raad van Bestuur en de overige deelnemers.

De dag werd vervolgd met een competitieve activiteit op ijs, waar het vooral draaide om teamwork en plezier maken. Afsluitend hebben de deelnemers gedineerd en geborreld met de collega’s van Oldenburg Bonsèl & Associates. Wij hebben al veel enthousiaste en positieve reacties ontvangen en kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag!

Ook geïnteresseerd in een uitdagend en veelzijdig traineeship als business controller in de zorg en de publieke sector? Bij Oldenburg Bonsèl & Associates zijn we altijd op zoek naar talent! Meer informatie over ons development program vind je hier.

Traineeship Organisatietalent van de toekomst

Wij bieden je een tweejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig adviseur nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van projectleider, procesadviseur of (business) controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship organisatietalent van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in onze sectoren, de ideale basis voor je verdere carrière.

Bekijk ons Traineeship