Inhousedag 25 Maart 2017

gepubliceerd: 08-04-2017

Op 25 maart was alweer de tweede inhousedag van Oldenburg Bonsèl & Associates! Ook in 2017 is onze organisatie razendsnel in ontwikkeling en voortdurend op zoek naar talent voor ons driejarig development programma. Tien deelnemers zijn na een voorselectie bij ons uitgenodigd voor een uitdagend programma dat met zorg is samengesteld door onze Young Professionals.

Na een introductie van ons bedrijf stortte de deelnemers zich in teamverband op een case waarin zij een ziekenhuis moesten adviseren in het maken van een strategische maar ook ethische keuze. Teams kregen de mogelijkheid om informatie te winnen bij de ‘Raad van Bestuur’ en met een gelimiteerd budget moesten er duidelijke keuzes gemaakt worden. Uiteindelijk presenteerden de teams hun advies aan de Raad van Bestuur en de overige deelnemers.

De dag werd vervolgd met een competitieve activiteit op ijs, waar het vooral draaide om teamwork en plezier maken. Afsluitend hebben de deelnemers gedineerd en geborreld met de collega’s van Oldenburg Bonsèl & Associates. Wij hebben al veel enthousiaste en positieve reacties ontvangen en kijken dan ook terug op een zeer geslaagde dag!

Ook geïnteresseerd in een uitdagend en veelzijdig traineeship als business controller in de zorg en de publieke sector? Bij Oldenburg Bonsèl & Associates zijn we altijd op zoek naar talent! Meer informatie over ons development program vind je hier.

Oldenburg Bonsèl & Associates

E-mailadres:

info@oldenburgbonsel.nl

Telefoonnummer:

+31 (0)73 623 72 43

traineeship

Een supervisor zal jou op alle fronten ondersteunen, begeleiden en je uitdagen in je werk. zodat jij na het doorlopen van het traineeship een volwaardig professional bent in Business controlling.

lees meer over ons traineeship