20 juni
Inhousedag Traineeship
organisatietalent van de toekomst

Ontdek tijdens de inhousdag op 20 juni a.s. hoe het is om te werken als Young Professional bij OB&A. Meld je nu aan voor meer informatie

INHOUSEDAG TRAINEESHIP ORGANISATIETALENT VAN DE TOEKOMST

Ben je je aan het oriënteren op de vervolgstap na je studie? OB&A organiseert op donderdag 20 juni a.s. een inhousedag voor hét organisatietalent van de toekomst. Bezoek ons kantoor in Utrecht en maak kennis met ons team en onze opdrachten. De inhousedag start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur.

De inhousedag is geschikt voor masterstudenten en starters met 1 jaar werkervaring, die interesse hebben in een traineeship waarbij de focus ligt op bedrijfskundige opdrachten. Ons traineeship is de perfecte start voor een succesvolle carrière als management consultant, projectleider of business controller. Tijdens de inhousedag kom je alles te weten over de inhoud van ons traineeship, werk je aan een case en kun je al je vragen stellen aan onze collega's. 

MEER INFORMATIE OVER HET TRAINEESHIP

Oldenburg Bonsèl heeft een intensief tweejarig traineeship ontwikkeld gericht op vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Tweewekelijks kom je samen met je collega-trainees naar ons kantoor in Utrecht. De dag begint met een sporten, zoals boksen of een bootcamp. Daarna ga je aan de slag met intervisie of volg je college gegeven door hoogleraren en professionals uit het bedrijfsleven.

Tijdens het traineeship doe je opdrachten op het gebied van Business Control, Projecten en Risk Management bij verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren. Hierbij word je bijgestaan door een ervaren supervisor, die jou begeleidt en ondersteunt bij je opdrachten en het traineeship. Een bijzonder onderdeel van het curriculum is de jaarlijkse studiereis. In voorgaande jaren zijn wij bijv. al naar Noorwegen en Zweden geweest. De studiereis is een uitgelezen kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken onder begeleiding van een ervaren coach.

Heb je dezelfde passie voor het adviesvak als wij en ben je enthousiast over ons traineeship, meld je dan aan voor de inhousedag van OB&A. 

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Het traineeship van Oldenburg Bonsèl & Associates is voor mij de ideale combinatie tussen leren en praktijk. Dagelijks pas je de kennis toe die je hebt opgedaan tijdens de intervisie en collegedagen.

  Matthijs van Maanen

 • Het leukste aan mijn werk bij Oldenburg Bonsèl vind ik de combinatie van analyseren en adviseren, waardoor ik als Business controller kwaliteit lever én dit ook kan overdragen aan een ander.

  Bart Hanekamp

 • Bij ons ga je direct als sparringpartner aan de slag bij verschillende organisaties, en kan je direct je bijdrage leveren door een uitdagend traineeship als basis voor je eigen professionele ontwikkeling. 

  Sybren van der Zee

 • Bij Oldenburg Bonsèl doen we het samen; naast onze eigen expertise leren we veel van elkaar en daarnaast ontwikkelen we ons inhoudelijk en persoonlijk tijdens het curriculum.

  Wouter van der Ven

 • Door de combinatie van uitdagende opdrachten en collegedagen haal je tijdens het traineeship het beste uit jezelf en elkaar.

  Jasper de Werdt

Traineeship Organisatietalent van de toekomst

Wij bieden je een tweejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig adviseur nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van projectleider, procesadviseur of (business) controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship organisatietalent van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in onze sectoren, de ideale basis voor je verdere carrière.

Bekijk ons Traineeship

INTRODUCTIE VAN HET TRAINEESHIPX