14 juni
Inhousedag Traineeship
organisatietalent van de toekomst

Ontdek tijdens de inhousdag op 14 juni a.s. hoe het is om te werken als Young Professional bij OB&A. Meld je nu aan voor meer informatie

INHOUSEDAG TRAINEESHIP ORGANISATIETALENT VAN DE TOEKOMST

Ben je je aan het oriënteren op de vervolgstap na je studie? OB&A organiseert op woensdag 14 juni a.s. een inhousedag voor hét organisatietalent van de toekomst. Bezoek ons nieuwe kantoor in Utrecht en maak kennis met ons team en onze opdrachten. De inhousedag start om 13:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur.

De inhousedag is geschikt voor masterstudenten en starters met 1 jaar werkervaring, die interesse hebben in een traineeship waarbij de focus ligt op bedrijfskundige opdrachten. Ons traineeship is de perfecte start voor een succesvolle carrière als management consultant, projectleider of business controller. Tijdens de inhousedag kom je alles te weten over de inhoud van ons traineeship, werk je aan een case en kun je al je vragen stellen aan onze collega's. 

MEER INFORMATIE OVER HET TRAINEESHIP

Oldenburg Bonsèl heeft een intensief tweejarig traineeship ontwikkeld gericht op vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Tweewekelijks kom je samen met je collega-trainees naar ons kantoor in Utrecht. De dag begint met een sporten, zoals boksen of een bootcamp. Daarna ga je aan de slag met intervisie of volg je college gegeven door hoogleraren en professionals uit het bedrijfsleven.

Tijdens het traineeship doe je opdrachten op het gebied van Business Control, Projecten en Risk Management bij verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren. Hierbij word je bijgestaan door een ervaren supervisor, die jou begeleidt en ondersteunt bij je opdrachten en het traineeship. Een bijzonder onderdeel van het curriculum is de jaarlijkse studiereis. In voorgaande jaren zijn wij al naar Zweden en Noorwegen geweest. De studiereis is een uitgelezen kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken onder begeleiding van een ervaren coach.

Heb je dezelfde passie voor het vakgebied als wij en ben je enthousiast over ons traineeship, meld je dan aan voor de inhousedag van OB&A. 

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Bij Oldenburg Bonsèl heb ik een uitdagende opdracht, dit in combinatie met de begeleiding vanuit Oldenburg Bonsèl en de colleges hebben ervoor gezorgd dat ik in korte tijd veel heb geleerd, zowel vakinhoudelijk als voor mijn persoonlijke ontwikkeling

  Nicole Veenvliet

 • Bij Oldenburg Bonsel maak je deel uit van een team gedreven young professionals die werkervaring op doen in de non-profit sector, terwijl zij samen en individueel werken aan ontwikkeling.

  Lindsey de Boer

 • Tijdens mijn traineeship bij Oldenburg Bonsèl heb ik aan gevarieerde opdrachten gewerkt bij verschillende organisaties. Door steeds in een nieuwe omgeving aan nieuwe opdrachten te werken blijf je jezelf uitdagen en blijf je ontwikkelen.

  Milan Ross

 • Door de combinatie van uitdagende opdrachten en collegedagen haal je tijdens het traineeship het beste uit jezelf en elkaar.

  Jasper de Werdt

 • Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

  Sam Verbraak

Traineeship Organisatietalent van de toekomst

Wij bieden je een tweejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig adviseur nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van projectleider, procesadviseur of (business) controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship organisatietalent van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in onze sectoren, de ideale basis voor je verdere carrière.

Bekijk ons Traineeship

INTRODUCTIE VAN HET TRAINEESHIPX