18 mei
E-housedag Traineeship
organisatietalent van de toekomst

Ontdek tijdens de E-housdag op 18 mei a.s. hoe het is om te werken als Young Professional bij OB&A. Meld je nu aan voor meer informatie

E-HOUSEDAG TRAINEESHIP ORGANISATIETALENT VAN DE TOEKOMST

Ben je je aan het oriënteren op de vervolgstap na je studie? OB&A organiseert op woensdag 18 mei a.s. een online inhousedag voor hét organisatietalent van de toekomst. Breng vanuit je eigen huis een virtueel bezoek aan ons bedrijf en maak digitaal kennis met ons team. De e-housedag start om 15:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur.

De e-housedag is geschikt voor masterstudenten en starters met 1-3 jaar werkervaring, die interesse hebben in een traineeship waarbij de focus ligt op bedrijfskundige opdrachten. Ons traineeship is de perfecte start voor een succesvolle carrière als financieel professional, projectleider of business controller. Tijdens de E-housedag kom je alles te weten over de inhoud van ons traineeship, doen we een quiz en is er een Q&A met onze collega's. 

MEER INFORMATIE OVER HET TRAINEESHIP

Oldenburg Bonsèl heeft een intensief tweejarig traineeship ontwikkeld gericht op vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Tweewekelijks kom je samen met je collega-trainees naar ons kantoor in Haarlem. De dag begint met een sportles. Daarna ga je aan de slag met intervisie of volg je college gegeven door hoogleraren en professionals uit het bedrijfsleven.

Tijdens het traineeship doe je opdrachten op het gebied van Business Control, Projecten en Risk Management bij verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren. Hierbij word je bijgestaan door een ervaren supervisor, die jou begeleidt en ondersteunt bij je opdrachten en het traineeship. Een bijzonder onderdeel van het curriculum is de jaarlijkse studiereis. In voorgaande jaren zijn wij al naar Zweden en Noorwegen geweest. De studiereis is een uitgelezen kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken onder begeleiding van een ervaren coach.

Heb je dezelfde passie voor het vakgebied als wij en ben je enthousiast over ons traineeship, meld je dan aan voor de E-housedag van OB&A. 

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Ik zou Oldenburg Bonsèl aanraden vanwege de stormachtige ontwikkeling die je kunt doormaken. Ik weet van vrienden dat dit zeker niet overal zo is.

  Bart de Soet

 • Bij ons ga je direct als sparringpartner aan de slag bij verschillende organisaties, en kan je direct je bijdrage leveren door een uitdagend traineeship als basis voor je eigen professionele ontwikkeling. 

  Sybren van der Zee

 • Tijdens mijn traineeship bij Oldenburg Bonsèl heb ik aan gevarieerde opdrachten gewerkt bij verschillende organisaties. Door steeds in een nieuwe omgeving aan nieuwe opdrachten te werken blijf je jezelf uitdagen en blijf je ontwikkelen.

  Milan Ross

 • Bij Oldenburg Bonsèl & Associates draait het om meer dan werk alleen. Een goed voorbeeld daarvan is het sporten voorafgaand aan de colleges. Op die manier dagen we onszelf niet alleen mentaal, maar ook fysiek uit om te groeien.

  Sam Verbraak

 • Oldenburg Bonsèl is een betrokken organisatie waar je op collegedagen gezamenlijk sport, eet en colleges volgt waardoor je van elkaar leert en op die manier groeit.

  Revi Jansen

Traineeship Organisatietalent van de toekomst

Wij bieden je een tweejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig adviseur nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van projectleider, procesadviseur of (business) controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship organisatietalent van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in onze sectoren, de ideale basis voor je verdere carrière.

Bekijk ons Traineeship

INTRODUCTIE VAN HET TRAINEESHIPX