8 december
E-housedag Traineeship
organisatietalent van de toekomst

Ontdek tijdens de E-housdag op 8 december a.s. hoe het is om te werken als Young Professional bij Oldenburg Bonsèl. Meld je nu aan voor meer informatie

E-HOUSEDAG TRAINEESHIP ORGANISATIETALENT VAN DE TOEKOMST

Ben je je aan het oriënteren op de vervolgstap na je studie? We kunnen ons voorstellen dat dit lastig is in deze bijzondere tijd. Daarom organiseert Oldenburg Bonsèl op woensdag 8 december a.s. een online inhousedag voor hét organisatietalent van de toekomst. Breng vanuit je eigen huis een virtueel bezoek aan ons bedrijf en maak digitaal kennis met ons team. De e-housedag start om 15:00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur.

De e-housedag is geschikt voor masterstudenten en starters met 1-3 jaar werkervaring, die interesse hebben in een traineeship waarbij de focus ligt op bedrijfskundige opdrachten. Ons traineeship is de perfecte start voor een succesvolle carrière als financieel professional, projectleider of business controller. Tijdens de E-housedag kom je alles te weten over de inhoud van ons traineeship, doen we een quiz en is er een Q&A met onze collega's. 

MEER INFORMATIE OVER HET TRAINEESHIP

Oldenburg Bonsèl heeft een intensief tweejarig traineeship ontwikkeld gericht op vakinhoudelijke kennis en persoonlijke ontwikkeling. Tweewekelijks kom je samen met je collega-trainees naar ons kantoor in Haarlem. De dag begint met een sportles. Daarna ga je aan de slag met intervisie of volg je college gegeven door hoogleraren en professionals uit het bedrijfsleven.

Tijdens het traineeship doe je opdrachten op het gebied van Business Control, Projecten en Risk Management bij verschillende opdrachtgevers in verschillende sectoren. Hierbij word je bijgestaan door een ervaren supervisor, die jou begeleidt en ondersteunt bij je opdrachten en het traineeship. Een bijzonder onderdeel van het curriculum is de jaarlijkse studiereis. In voorgaande jaren zijn wij al naar Zweden en Noorwegen geweest. De studiereis is een uitgelezen kans om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken onder begeleiding van een ervaren coach.

Heb je dezelfde passie voor het vakgebied als wij en ben je enthousiast over ons traineeship, meld je dan aan voor de E-housedag. 

ONZE PROFESSIONALS AAN HET WOORD

 • Ik zou Oldenburg Bonsèl aanraden vanwege de stormachtige ontwikkeling die je kunt doormaken. Ik weet van vrienden dat dit zeker niet overal zo is.

  Bart de Soet

 • Door de combinatie van uitdagende opdrachten en collegedagen haal je tijdens het traineeship het beste uit jezelf en elkaar.

  Jasper de Werdt

 • Oldenburg Bonsèl is een betrokken organisatie waar je op collegedagen gezamenlijk sport, eet en colleges volgt waardoor je van elkaar leert en op die manier groeit.

  Revi Jansen

 • Bij Oldenburg Bonsel maak je deel uit van een team gedreven young professionals die werkervaring op doen in de non-profit sector, terwijl zij samen en individueel werken aan ontwikkeling.

  Lindsey de Boer

 • Bij Oldenburg Bonsèl doen we het samen; naast onze eigen expertise leren we veel van elkaar en daarnaast ontwikkelen we ons inhoudelijk en persoonlijk tijdens het curriculum.

  Wouter van der Ven

Traineeship CFO van de toekomst

Wij bieden je een twee- of driejarig traineeship gericht op de vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling, die je als toekomstig CFO nodig hebt. Je voert opdrachten in de rol van junior business consultant of business controller. Je wordt gekoppeld aan een supervisor die jou zal ondersteunen, begeleiden en uitdagen om steeds het beste uit jezelf te halen tijdens je opdrachten en in het traineeship. Met het traineeship CFO van de toekomst begin jij een carrière als volwaardig professional in de financiële consultancy.

Finance Traineeship

INTRODUCTIE VAN HET TRAINEESHIPX